دکتر مرتضی شهبازی نیا رئیس اتحادیه اسکودا انتخاب شد

خلاصه خبر: دکتر مرتضی شهبازی نیا با کسب اکثریت آرا و در مرحله اول این انتخابات به عنوان رئیس اتحادیه اسکودا انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس، در جریان بیست و نهمین همایش کشوری اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران موسوم به اسکودا که به میزبانی اهواز برگزار شد، طی انتخابات تعیین رئیس و دیگر اعضای هیئت رئیسه این اتحادیه دکتر مرتضی شهبازی نیا با کسب اکثریت آرا و در مرحله اول این انتخابات به عنوان رئیس اتحادیه مذکور انتخاب شد.

گفتنی است دکتر شهبازی نیا وکیل پایه یک دادگستری، دانشیار و رئیس دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس سابقه همکاری با  مرکز تحقیقات شورای نگهبان و سکان داری دفتر قوانین و مقررات سازمان تامین اجتماعی و اداره کل حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در کارنامه داراست.

همچنین لازم به توضیح است اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران از بزرگترین مجامع و تشکل های غیر دولتی مربوط به وکلای کشور می باشد که وظیفه حمایت و نظارت بر عملکرد این قشر را برعهده داشته و به موجب آن هرساله اقدام به برگزاری آزمون های ورودی و سپس پذیرش وکلای کشور می نماید.

روابط عمومی، اساتید، کارمندان، دانشجویان و دیگر کادر دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس این انتخاب شایسته را ضمن تبریک به عموم جامعه حقوقی ایران، حضور جناب آقای دکتر مرتضی شهبازی نیا، ریاست محترم این دانشکده شاد باش می گویند. باشد که خداوند متعال همه خدمتگزاران عرصه جهاد علمی را بیش از پیش موفق و سربلند بدارد.

7 دی 1396 / تعداد نمایش : 2935