دانشكده مهندسی عمران و محیط‌‌زیست دانشگاه تربیت مدرس فعالیت خود را با هدف تربیت اعضای هیأت‌ علمی و متخصصان مطلع و آگاه در زمینه مهندسی عمران از سال 1361 آغاز نمود. ارائه خدمات علمی و پژوهشی در دوره تحصیلات تکمیلی با هدف تولید علم و رفع نیازهای كشور از برنامه‌های مهم این دانشكده بوده و هست. این دانشكده سهم بسزایی در تقویت روحیه اعتماد به‌ نفس و قطع وابستگی علمی و ایجاد زمینه‌های استقلال علمی داشته است. از پتانسیل‌های این دانشكده می‌توان به ایجاد 9 گروه تخصصی در زمینه‌های مختلف مهندسی عمران و محیط‌زیست، پژوهشکده آب، مرکز تحقیقات و روسازی، ‌مركز كامپیوتر، كتابخانه، 6 آزمایشگاه، مجله علمی پژوهشی، ده‌ها كتاب تألیفی و ترجمه‌ای و صدها مقاله علمی پژوهشی بین‌المللی اشاره نمود. برگزاری كنفرانس در دانشكده مانند كنفرانس بین‌المللی مهندسی عمران نیز ازجمله سایر فعالیت‌های این دانشكده است.

چشم‌انداز

دانشكده در پژوهش‌های مرتبط با فناوری‌های نو در سطح ملی و منطقه‌ای با هدف ایجاد تحول و ارتقای جایگاه كشور در فناوری‌های نو به سطح جهانی، پیشتاز خواهد بود.
دانشكده، شناخته شدن به عنوان برجسته‌ترین مركز پ‍ژوهش و آموزش بین رشته‌ای برای حل مشكلات واقعی صنعت و فناوری؛ و برخورداری از اساتید محقق و آگاه به مسائل توسعه صنعتی و مسلط بر آموزش با محوریت یادگیری و برخاسته از تحقیق را آرمان خود قرار داده است.دانش‌آموختگان دانشكده در زمره بهترین متخصصان در موقعیت‌های كشور قرار خواهند گرفت.
برای تحقق چشم‌انداز فوق كه تصویر مثبت همگی ما از آینده است، كلیه مسئولان، اساتید، دانشجویان و كاركنان دانشكده پیمان بسته‌اند كه در 5 محور چشم‌انداز پژوهش، چشم‌انداز آموزش، چشم انداز استاد، چشم‌انداز دانشجو و چشم‌انداز بودجه،چشم‌انداز آینده را تبیین و از هر تلاشی برای نیل به آن فروگذار ننمایند.

ماموریت

دانشكده عمران و محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس متعهد به توسعه مرزهای دانش از طریق ایجاد محیط مناسب پ‍‍ژوهشی است. آموزش‌های منعطف با محتوای روزآمد، كاربردی و برخاسته از پژوهش را به جامعه فنی كشور و دولت و منطقه، رسالت خود قرار داده، دانشجویانی با هدف و انگیزه، اعتماد به نفس و خودباور را تربیت می‌نماید.

پیام رئیس دانشکده

دانشكده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس فعالیت خود را از سال 1361 با هدف تربیت اعضای هیأت علمی و متخصصان مطلع و آگاه در زمینه مهندسی عمران آغاز نموده است و هم اکنون یكی از روزآمدترین و توانمندترین دانشكده‌های مهندسی عمران در كشور می‌باشد. ارائه خدمات علمی و پژوهشی در دوره تحصیلات تکمیلی با هدف تولید علم و رفع نیازهای كشور از برنامه‌های مهم این دانشكده بوده و هست.

معاونت پژوهشی دانشکده

با توجه به اهمیت و ضرورت پژوهش، بی‌شک یکی از مهمترین رسالت‌های هر واحد دانشگاهی اهتمام ورزيدن به تحقیقات کاربردی و پژوهش‌های علمی است و با توجه به اینکه دانشگاه تربیت مدرس یک مرکز تحصیلات تکمیلی است، دانشگاه اهتمام ویژه‌ای به انجام و ارتقاء کیفی و کمی پژوهش دارد. یکی از حوزه‌های هدفمند و تأثیرگذار در جهت فراهم نمودن بستر مناسب برای انجام فعالیت‌های پژوهشی و تولید علم، معاونت پژوهشی می‌باشد. بدین منظور معاونت پژوهشی با تنظيم سياست‌های پژوهشی و تحقيقاتي و اجرای راهکارهای مختلف تلاش می‌نماید تا اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان با تلاش مضاعف به انجام تحقيقات کاربردی قابل رقابت در صحنه بين‌المللی و با توجه به نيازهای کشور اقدام نمایند.
معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی عمران و محيط زيست نیز با عنايت به اين موضوع و با همکاری تمام اعضا هيأت علمی و دانشجويان دانشکده، تلاش برنامه‌ریزی شده‌ای برای هدايت و حمايت پژوهشگران و ايجاد بستر مناسب برای فعاليت‌های علمی و پژوهشی به عمل آورده و می آورد. حاصل این تلاش دسته جمعی تدوین پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، چاپ و ترجمه کتاب‌ها، مشارکت در تدوين آيين‌نامه‌ها و مقررات ملی، چاپ صدها مقاله در مجلات معتبر خارجی و داخلی، ثبت اختراع، شرکت و کسب افتخار در جشنواره‌ها و عقد قراردادهای پژوهشی با مراکز بیرون از دانشگاه به‌منظور رفع نیازهای کشور بوده است.
انجام امور پايان‌نامه و رساله‌های دانشجويان، پشتيباني امور مالي، امور مربوط به شركت در كنفرانس‌هاي داخل و خارج اعضاي هيأت علمي و دانشجويان، طرح‌هاي تحقيقاتي پژوهشي و كاربردي و امور مرتبط با دفتر ارتباط با صنعت، كتابخانه و مركز كامپيوتر از جمله فعاليت‌های معاونت پژوهشی دانشکده مي‌باشد که توسط کارشناسان اداره پژوهش و زير نظر معاون پژوهشي صورت مي‌گيرد.


هیئت رئیسه دانشکده
رئیس دانشکده

محمود صفارزاده

رئیس دانشکده
حسن اکبری

حسن اکبری

معاون پژوهشی
نادر مختارانی

نادر مختارانی

معاون آموزشی

ساختار سازمانی
آمار و اطلاعات