متن کامل خبر


 
تودیع و معارفه معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه برگزار شد

خلاصه خبر: مراسم تودیع دكتر محسن محمدزاده معاون پیشین و معارفه دكتر سید مهدی موسوی معاون جدید پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه اول مردادماه با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، رؤسا و معاونین اداری و مالی دانشکده ها، مدیران دانشگاه و رؤسای ادارات و کارشناسان حوزه پشتیبانی برگزار شد.

در این مراسم دکتر احمدی ضمن قدردانی از زحمات دکتر محمدزاده گفت: صبر، عدالت خواهی، دلسوزی، پیگیری مستمر امور، تلاش بی وقفه برای رفع مشکلات و خستگی ناپذیری در برابر حجم وسیع کار در معاونت پشتیبانی از جمله خصوصیات بارز دکتر محمدزاده در طی 4 سال خدمت وی در معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه بود.
وی به فعالیت های طرح تحول راهبردی در حوزه معاونت پشتیبانی اشاره کرد و افزود: معاونت پشتیبانی در زمینه اجرای طرح تحول راهبردی دانشگاه یکی از سخت ترین حوزه ها است. ایجاد تحول در روال های اداری، اجرایی و مالی بسیار سخت و پیچیده است که با حمایت دکتر محمدزاده در این معاونت به جریان افتاد و در حال اجراست.
رییس دانشگاه در ادامه از دکتر موسوی به عنوان فردی مجرب، مقتدر و شخصیتی شناخته شده نام برد که دارای تجربیات و سوابق گران بها در حوزه های مدیریتی در داخل و خارج دانشگاه است.
دکتر احمدی اظهار داشت: امیدوارم برنامه های طرح راهبردی با سرعت بیشتری در معاونت پیش برود و هر چه زودتر تحول حاصل شود. اصلاح ساختار و چارت سازمان دانشگاه بر اساس الزامات و مطابق با نیاز های طرح راهبردی ضروری و در حال اجراست. تفویض اختیارات، تمرکز زدایی، کاهش حجم پرسنل و کارها در حوزه ستادی از اهداف مهمی ست که باید پیگیری شود. معاونت پشتیبانی باید پویا تر عمل کرده و سرعت اقدام در برنامه های مصوب دانشگاه را با توجه به شرایط مالی- اقتصادی کنونی بیشتر کند.
رییس دانشگاه اضافه کرد: در حوزه ایجاد دانشگاه سبز، صرفه جویی در انرژی و بهینه سازی منابع، برنامه هایی پیش بینی شده که باید با اقتدار، نظم و سرعت بیشتری پیش برود. دانشگاه اگر در حوزه آموزش و پژوهش، از پشتیبانی قوی برخوردار باشد، پیشرفت می کند. به خصوص همکاری سیستماتیک و تعامل بیشتر حوزه های معاونت پشتیبانی و معاونت دانشجویی برای تقویت و ارتقای تجربه زندگی دانشجویی ضروری و اثرگذار است.
دکتر محمدزاده در بخش دیگری از این مراسم ضمن تشکر از همکاران حوزه ی پشتیبانی گفت: اگر در 4 سال گذشته دستاورد و اقدام مؤثری در این حوزه روی داده حاصل زحمات همه ی همکاران است و اگر کمی، کاستی، تأخیر، کمبود و قصوری بوده است، مسئولیت آن بر عهده من می باشد.
وی از تفویض اختیارات به مدیران دفاتر حوزه معاونت پشتیبانی به عنوان یکی از اقدامات انجام شده در این دوره اشاره کرد و افزود: معتقد هستم که اگر کارشناس در یک حوزه کار خود را به درستی انجام ندهد، مدیر آن حوزه نیز موفقیتی کسب نخواهد کرد. تنوع کار در حوزه پشتیبانی بسیار است و اگر اختیارات به مدیران داده نمی شد، معاونت از عهده ی این حجم کار برنمی آمد.

دکتر محمدزاده

در ادامه دکتر موسوی از حسن اعتماد رییس دانشگاه تشکر و تصریح کرد: به دلیل سال ها فعالیت در حوزه های آموزشی، دانشجویی و پژوهشی و آشنایی کامل با بخش های مختلف از تفاوت ماهوی حوزه پشتیانی با سایر حوزه ها مطلع هستم. انتظارات و مشکلات در این حوزه بسیار و فعالیت در آن دشوار است.
وی هماهنگی و وفاق در مجموعه ی مدیریت کلان دانشگاه و تقویت حس تعلق، احترام و همدلی در پرسنل را دو عامل اثرگذار و مهم در جهت پیشرفت و رسیدن به اهداف و چشم اندازهای دانشگاه دانست و تأکید کرد: برخورداری از بودجه و امکانات برای پیشرفت کافی نیست بلکه مهم ترین نکته هماهنگی مدیران و دنبال کردن اهداف اصلی دانشگاه است. در حوزه پرسنلی نیز اگر حس تعلق خاطر افزایش یابد و کارمندان به دانشگاه اعتقاد قلبی داشته باشند، پیشرفت حاصل می شود.
دکتر موسوی اضافه کرد: باید در نخستین گام، خلاء های موجود را شناسایی و گسست های ایجاد شده را پر کنیم. با ایجاد نظم، سرعت و دقت و تأکید بر تواضع و رعایت کرامت همکاران و دانشجویان، محیطی فراهم کنیم که همه در آن احساس آرامش کرده و خدمت به خلق را سرلوحه ی فعالیت های خود قرار دهند.
وی در تشریح روش مدیریتی خود اظهار داشت: روش مدیریتی مشورتی، با بهره مندی از راهنمایی پیشکسوتان و با حمایت و همدلی همکاران، روش مدیریتی من در حوزه پشتیبانی خواهد بود. امیدوارم با صمیمیت، وحدت نظر و یکپارچگی، و کمک و حمایت یکدیگر اهداف دانشگاه را محقق کنیم.


1 مرداد 1397 / تعداد نمایش : 1359