متن کامل خبر


 
آموزش تكنسين مورد نياز جهت معاينه فني موتورخانه ها در دانشگاه صورت گيرد

خلاصه خبر: شوراي راهبردي مديريت سبز دانشگاه با حضور معاون پشتيباني و منابع انساني و جمعي از مديران و مسئولان دانشگاه هشتم آذرماه برگزار شد.

شوراي راهبردي مديريت سبز دانشگاه با حضور معاون پشتيباني و منابع انساني و جمعي از مديران و مسئولان دانشگاه هشتم آذرماه برگزار شد.
در این نشست دكتر كيومرث مظاهري رییس دانشكده مهندسي مكانيك در خصوص موضوع احتراق و نقش موتورخانه ها در مصرف سوخت و آلايندگي هوا مطالبي را عنوان نمود.
وي اظهار داشت: دولت از تير ماه سال 95 آيين نامه اي را ابلاغ كرد كه بر اساس آن همه مراكز دولتي بايد سالي دو بار معاينه فني موتورخانه ها را انجام دهند. حدود دو ماه پيش نيز آيين نامه اي در مجلس تصويب و به تاييد دولت رسيد كه يكي از بندهاي آن بر موضوع معاينه فني موتورخانه ها تاكيد شده بود.
رييس انجمن احتراق ايران افزود: 36 تا 38 درصد مصرف سوخت كشور ناشي از موتورخانه هاست و 35 درصد آلايندگي در كشور نيز از موتورخانه ها ايجاد مي شود كه بدون استفاده از هيچ تكنولوژي جديد و تنها با معاينه فني درست و به موقع مي توان حداقل 20 درصد از مصرف سوخت و 90 تا 95 درصد از آلايندگي موتورخانه ها را كم كرد.
وي تصريح كرد: بحث فرهنگ سازي در اين خصوص بسيار حائز اهميت است و در ايران تنها 4 شركت مورد تاييد، قادر به انجام معاينه فني موتورخانه ها هستند. دانشگاه تربيت مدرس با تاكيد بر اين امر مي تواند به عنوان دانشگاه پايلوت در كشور شناخته شود و در بحث آموزش نيروي تكنسين جهت تعمير و معاينه موتورخانه ها گامي اساسي بردارد.
رییس دانشکده مهندسی مکانیک تصریح کرد: در حال حاضر 20 تا 50 تكنسين در اين زمينه در كشور وجود دارد كه بر اساس تخمين حاصل شده اين تعداد بايد حدود 20 تا 50 هزار نفر باشد كه تربيت اين تعداد تكنسين احتياج به يك پروسه زماني 5 ساله و كارگاه هاي خاص دارد كه ضمن فرهنگ سازي در اين زمينه با تامين بودجه لازم جهت تامين كارگاه هاي مورد نياز، مي توان آموزش هاي لازم را براي تربيت پرسنل مورد نياز كل كشور انجام داد.

شوراي راهبردي مديريت سبز


11 آذر 1396 / تعداد نمایش : 2638