متن کامل خبر


 
اختتاميه كارگاه آموزشي " مطالعات امكان سنجي پروژه هاي معدني" برگزار شد

خلاصه خبر: كارگاه آموزشي " مطالعات امكان سنجي پروژه هاي معدني" كه با حضور 27 عضو هيات علمي از دانشگاههاي افغانستان از روز ششم شهريور ماه آغاز شده بود ، روز 5 شنبه يازدهم شهريور ماه به كار خود پايان داد.

كارگاه آموزشي مطالعات امكان سنجي پروژه هاي معدني كه با حضور 27 عضو هيات علمي از دانشگاههاي افغانستان از روز ششم شهريور ماه آغاز شده بود ، روز 5 شنبه يازدهم شهريور ماه به كار خود پايان داد.
افغانستان دارای منابع عظیم معدنی بوده بطوریکه ارزش آن ها تا حدود سه هزار میلیارد دلار تخمین زده شده و اکتشاف و بهره برداری از آن هامی تواند موتور محرکه توسعه اقتصادی و اجتماعی این کشور باشد. یکی از دلایل اصلی توسعه نیافتگی کشور این کشور، ضعف شدید منابع انسانی متخصص و کارامد در زمینه های مختلف از جمله علوم زمین و مهندسی معدن است. در همین راستا، دانشگاه تربیت مدرس در قالب پروژه توانمند سازی آموزش مهندسی معدن در افغانستان (AMEA) با موسسه GIZ و DAAD آلمان تفاهم نامه و قرارداد همکاری منعقد نموده است.

اختتاميه كارگاه آموزشي

اولین کارگاه آموزشی توانمندسازی برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه های کابل، پلی تکنیک کابل و بلخ در زمینه مطالعات امکان سنجی پروژه های معدنی، ششم تا یازدهم شهریورماه از سوي دکتر احمدرضا صیادی دانشیار رشته اقتصاد معدن در دانشگاه برگزار گردید.
گفتنی است این کارگاه با مساعدت دفتر همکاری های علمی و بین المللی، دفتر آموزش های آزاد و دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شده است.


13 شهریور 1395 / تعداد نمایش : 2121