متن کامل خبر


 
فعالیت "بنیاد خیرین مدرس" از مهرماه آغاز می شود

خلاصه خبر: معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه گفت: بنیاد خیرین در دانشگاه تربیت مدرس بزودی راه اندازی می شود.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه گفت: بنیاد خیرین در دانشگاه تربیت مدرس بزودی راه اندازی می شود.
دکتر محسن محمدزاده معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه در گفتگویی اظهار داشت: اساسنامه بنیاد خیرین مدرس تقریبا نهایی شده است و فعالیت رسمی آن بزودی آغاز خواهد شد.
وی افزود: این اساسنامه در حال گذراندن مراحل تصویب در مراجع ذی صلاح است و به امید خدا از شهریور یا مهرماه سالجاری فعالیت رسمی آن شروع می شود.
محمدزاده با اشاره به ترکیب اعضای این بنیاد گفت: ما از ابتدای کار دنبال عضوگیری هستیم و در صددیم حمایت دانش‌آموختگان دانشگاه و خیرینی که معمولا برای آموزش عالی فعال هستند و کار خیر انجام می‌دهند را جلب کنیم.
وی با بیان اینکه اقدامات اجرایی این بنیاد از طریق مذاکره با برخی از خیرین آموزش عالی آغاز و این افراد مورد شناسایی قرار گرفته اند، افزود: با خیرینی که تاکنون در ایجاد بنیادها و کانون های خیرین مسئولیت داشته اند مذاکرات خوبی داشتیم تا بتوانیم از تجارب آنان استفاده کنیم؛ مثل موسسان بنیاد خیرین دانشگاه فردوسی، بنیاد خیرین آموزش عالی، بنیاد خیرین دانشگاه تهران، بنیاد خیرین دانشکده فنی، آقایان دکتر فرجی دانا و آقای دکتر امید.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه در خصوص پیش بینی خود از اقدامات بنیاد خیرین مدرس با توجه به اینکه دانشگاه تربیت مدرس دارای دانش‌آموختگان موثرتری نسبت به سایر دانشگاههای کشور است، تصریح کرد: این بستگی دارد به اینکه ما اولین جلسه گردهمایی مان را چه زمانی برگزار کنیم. معمولا در چنین جلسه‌ای کسانی که آمادگی و توان لازم و یا امکانات موثری برای کمک های نیکوکارانه دارند، مشخص خواهند شد. بنابراین سعی می‌کنیم تا مهرماه این جلسه عمومی را برگزار کنیم. این کار مستلزم این است که فراخوان بدهیم تا همه خیرینی که به دانشگاه تربیت مدرس و به اهداف این دانشگاه علاقه دارند و در مجموع کسانی هستندکه می‌خواهند کار خیری انجام بدهند، بیایند و کمک ها و دیدگاههای و نقطه نظرات خود را در اختیار بنیاد قرار دهند. این جلسه برآورد دقیقی را در اختیار ما قرار خواهد داد تا بتوانیم به جمعبندی خوبی برسیم.
دکتر محمدزاده در پاسخ به این پرسش که گاهی وقت ها خیرین غیر دانشگاهی کمک های بهتری در اختیار بنیادهای خیرین دانشکاهها قرار می دهند، آیا با این افراد هم برای مجاب کردنشان مذاکراتی انجام داده اید، گفت: بعضی از افراد به دانشگاههای خاصی علاقه‌دارند، مثلا مدرک لیسانس خود را از دانشگاه تهران گرفته اند؛ اگر چه شاید مقطع فوق لیسانس و دکتری خود را جای دیگری تحصیل کرده اند(مثلا خارج از کشور) ولی بخاطر همان یک مقطع تحصیلی که در این دانشگاه تحصیل کرده، برای کمک به این دانشگاه پیشقدم شده است. ما در دانشگاه تربیت مدرس مقاطع ارشد و دکتری داریم که خوشبختانه دانش‌آموخته‌هایمان همه در سطح کشور و مسئولیت‌های خاص حضور دارند و امکانات خاصی هم دارند؛ بنابراین انتظارمان این است که از بیشترین حمایت ها و کمکهای نیکوکارانه دانش‌آموختگان بهره مند شویم. با این حال افراد دیگری هم هستند که با توجه به اهدافی که دانشگاه تربیت مدرس دارد و مهم تر از همه تربیت اساتید در دانشگاههای دیگر است، قطعا کسی که در این زمینه همکاری داشته باشد بیشترین باقیات و صالحات را برای خودش ذخیره می کند. علاوه بر این انگیزه‌های دیگری در بعضی از خیرین وجود دارد (در صورتی که تسهیلاتی در اختیارشان قرار داده بشود) از این انگیزه ها می توانیم به نحو احسن بهره برداری کنیم و خیرین بیشتری را جذب کنیم.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه در پایان تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است چنانچه این بنیاد فعال بشود می‌تواند امکانات خیلی خوبی را برای دانشگاه جذب نماید؛ فقط از نظر زمانی باید حوصله به خرج بدهیم.


6 مرداد 1395 / تعداد نمایش : 2934