متن کامل خبر


 
تصميم گيري براي انتخاب موسسه رتبه بندي دانشگاههاي كشور

خلاصه خبر: نشست شوراي دانشگاه، با حضور رييس، معاونان و روساي دانشكده ها ، بيست و يكم تير ماه در سالن شوراي دانشگاه برگزار شد.

نشست شوراي دانشگاه، با حضور رييس، معاونان و روساي دانشكده ها ، بيست و يكم تير ماه در سالن شوراي دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دکتر احمدی رییس دانشگاه به نشست روسای دانشگاههای برتر با جمعی از نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: این نشست با جمعی از نمایندگان مجلس که خود افرادي دانشگاهی و از اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور بودند برگزار شد که در این جلسه حدود 18 نفر از این نمایندگان شرکت کردند و در خصوص مسائل مختلفی از جمله مالیات پژوهشی و موانع موجود در انجام پروژه های تحقیقاتی بحث و گفتگو شد.
وي ابراز اميدواري كرد: اين جلسات منجر به ايجاد تفاهمي دو طرفه ميان مجلس و دانشگاه بشود و دانشگاهيان براي حل علمي و هوشمندانه مسائل درازمدت كشور با مجلس همكاري كنند.
رييس دانشگاه همچنين به انتخاب دكتر محسن پارسا مقدم و دكتر محمود رضا حقي فام استادان دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه به عنوان دانشمندان برتر صنعت برق كشور اشاره و به آنان تبریک گفت.
وی در ادامه به بحث ارزیابی دانشگاهها اشاره و تصریح کرد: بحث ایجاد یک بنگاه بی طرف و واجد شرایط مناسب و مقبول همه دانشگاهها، مدت هاست که در کشور مطرح است و وزارت علوم در اولین قدم 13 دانشگاه را به عنوان دانشگاههای برتر کشور معرفی کرده است اما طرح منسجمی برای طبقه بندی دانشگاهها در کشور تدوین نشده است که دانشگاه ها به صورت علمی و بی طرفانه مورد بررسی قرار گیرند و اين موضوع در دستور كار نشست دانشگاههاي برتر قرار دارد.
رييس دانشگاه در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: جلسات منظمی بین روسای دانشکده های فنی و مهندسی به عنوان يك خانواده منسجم و هماهنگ برگزار می شود و در اين جلسات در خصوص نحوه بهره برداری از نیروی انسانی، فضا و امكانات مشترک و نیز همفکری در سیاست های آموزشی و پژوهشی به صورت هماهنگ و با اتفاق نظر بحث و تبادل نظر صورت مي گيرد و بر اساس مصوبه دانشکده های مذكور، دکتر نصیری معاون آموزشی دانشکده عمران و محیط زیست به عنوان مسئول امور مشترك و هماهنگ کننده دانشكده هاي مذكور در سال 95 انتخاب شدند.
دکتر احمدی به تشكيل دوره جدید هیات ممیزه دانشگاه در شهریور ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: انتخابات معرفي اعضاي هیات ممیزه در دانشكده ها برگزار شد و جمع بندی نظرات، مورد استفاده قرار گرفته و طبق ماده 5 آیین نامه طرز تشکیل هیات ممیزه، سقف تعداد اعضای هیات ممیزه که به صورت حقیقی انتخاب می شوند 15 نفر است و این امر سبب خواهد شد نتوانیم از همه دانشکده ها در هيات مميزه استفاده کنیم و قرار است اعضای هیات علمي دانشكده ها به صورت چرخشی در هيات مميزه عوض شوند و اگر در دوره اي، دانشکده ای نماينده اي در هیات ممیزه نداشت در دوره بعد، آن دانشکده حتما نماینده اي در هیات ممیزه داشته باشد.
در ادامه اعضای شورا در خصوص مسائل مختلف از جمله چگونگی انتخاب اعضای هیات ممیزه و حق رای دهی آنان، بحث ارزیابی کیفی دانشگاهها و موسسات رتبه بندي دانشگاهها و ... مطالبی را عنوان کردند.


22 تیر 1395 / تعداد نمایش : 2210