دکتر اکبر عالمی در جمع دانشجویان جدید دانشکده هنر

خلاصه خبر: عضو هیات علمی دانشکده هنر در مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید این دانشکده که نهم آبان ماه در سالن مطهری برگزار شد، بر لزوم مدیریت ذهن و زمان در زندگی تاکید کرد.

دکتر اکبر عالمی در جمع دانشجویان جدید دانشکده هنر: زمان و ذهن خود را در زندگی مدیریت کنید عضو هیات علمی دانشکده هنر در مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید این دانشکده که نهم آبان ماه در سالن مطهری برگزار شد، بر لزوم مدیریت ذهن و زمان در زندگی تاکید کرد. دکتر اکبر عالمی عضو هیات علمی دانشکده هنر خطاب به دانشجویان گفت: در جوانی گاهی یک حرف، یک کتاب، یک سفر و یک دیدار می تواند مسیر زندگی ما را عوض کند و شما دانشجویان باید زمان و ذهن خود را مدیریت کنید. با هر کسی معاشرت نکنید و هر کتابی را نخوانید و از زمان خود حداکثر استفاده را ببرید. وی افزود: هنر شانه به شانه فلسفه گام بر می دارد همانطور که در کتاب مینوی خرد آمده است؛‌ علم بدون خرد، علم نیست و هنر بدون علم، ‌هنر نیست. مدرس و پژوهشگر سینما خاطر نشان کرد: شما معمار زندگی خود هستید و باید موفقیت را به چنگ بیاورید. خوش به حال شما که رشته هنر را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید. هنر فقط سرگرمی نیست و پشت آن کوهی از دانش و بینش نهفته است. وی در پایان از دانشجویان خواست،‌ زمان خود را که گرانبهاترین پدیده خلقت است از دست ندهند و فقط به دنبال گرفتن مدرک نباشند تا پدران و مادران آنها و اعضای هیات علمی دانشگاه به آنان افتخار کنند.

13 آبان 1396 / تعداد نمایش : 1859