تغییر نام سالن نمایش گروه بازیگری و کارگردانی دانشکده هنر و معماری به نام دکتر محمدرضا خاکی

خلاصه خبر: در نشست کارگروه نام گذاری ساختمان ها و معابر اصلی دانشگاه که هفتم اردیبهشت ماه برگزار شد؛ تغییر نام سالن پلاتوی سنگ دانشگاه به نام دکتر محمدرضا خاکی به تصویب رسید.

در این جلسه درخواست دانشکده هنر و معماری مبنی بر تغییر نام سالن پلاتوی سنگ به نام دکتر محمد رضا خاکی استاد برجسته و باسابقه گروه کارگردانی و بازیگری مطرح و پس از بررسی با توجه به مصوبه هیات رییسه دانشکده هنر و مصوبه گروه کارگردانی و بازیگری به تصویب رسید. گفتنی است گسترش فرهنگ عمومی در دانشگاه با نامگذاری های متناسب، تدوین الگوی یکپارچه اصولی جهت نام گذاری در دانشگاه، بزرگداشت مفاخر و دانشمندان و شخصیت های برجسته علمی کشور و جهان از اهداف کارگروه نام گذاری ساختمان ها و معابر اصلی دانشگاه می باشد.

17 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 822