تجلیل از جناب آقای دکتر پورجعفر عضو محترم هیات علمی دانشکده به عنوان استاد نظریه پرداز در حوزه هنر

خلاصه خبر: در مراسم تجلیل از اساتید نظریه پرداز در حوزه‌های علوم انسانی، معارف دینی و هنر، از دکتر محمدرضا پور جعفر عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه تقدیر شد.

تجلیل از عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان استاد نظریه پرداز در حوزه هنر در مراسم تجلیل از اساتید نظریه پرداز در حوزه‌های علوم انسانی، معارف دینی و هنر، از دکتر محمدرضا پور جعفر عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه تقدیر شد. سومین کنگره نظریه پردازی، نقد و مناظره با حضور سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد، حجت الاسلام خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد، آیت الله علی اکبر رشاد رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی و برخی از نظریه پردازان و اساتید حوزه علوم انسانی بیستم اسفند ماه در دانشگاه آزاد تهران مرکز برگزار شد. در این همایش ضمن بررسی چالش‌ها و راهکارهای حمایت از کرسی‌های آزاد اندیشی در حوزه علوم انسانی از ۱۵ استاد صاحب نظر در سه عرصه علوم انسانی، معارف دینی و هنر تجلیل و قدردانی شد. در این مراسم دکتر محمد رضا پورجعفر استاد دانشگاه تربیت مدرس، به دلیل سه نقد در حوزه هنر مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفت. دکتر محمدرضا پورجعفر در سال 1334متولد شد. وي در سال 1362موفق به دريافت مدرك كارشناسي ممتاز مهندسي معمـاري از دانشـكده معمـاري چنـديگر (C.C.A)، مدال طلاي دانشكده معماري چنديگر، مدال دانشگاه پنجاب و مدال انجمن مهندسين هنـد، همـراه بـا عضـويت افتخـاري ايـن انجمـن گرديد. سپس در سال 1365مدرك كارشناسي ارشد طراحي شهري را از دانشكده معماري و شهرسـازي دهلـي (S.P.A) و مـدرك دكتري شهرسازي را در سال 1371از دانشگاه روركي هندوستان (I.I.T) دريافت نمود. وي نخست به تدريس در دانشـكده معمـاري هنرهاي زيباي دانشگاه تهران و سپس دانشكده هنر و معماري دانشگاه تربيت مـدرس پرداخـت. دکتر پورجعفر طـي سـال های گذشـته سمت معاونت پژوهشي، رياسـت دانشـكده و مـديريت گـروه شهرسـازي را عهـده دار بـوده و بـيش از 300 مقاله در زمينـه هنـر، معمـاري و شهرسازي از وی به چاپ رسيده است. تالیف چندین کتاب و طراحي و اجراء مجموعه هاي متعدد آموزشي و فرهنگي در ايران و خارج از كشـور از دیگر سوابق پژوهشی وحرفه ای دکتر پورجعفر می باشد. وی در سال 88 به عنوان پژوهشگر برجسته كشوري و هم چنين درسال 1393 بعنوان استاد نمونه كشوري برگزيده شد. دکتر پورجعفر در حال حاضر به عنوان استاد تمام پايه 35 در دانشكده هنر و معماري دانشگاه، مشـغول به فعالیت مي باشد.

26 اسفند 1397 / تعداد نمایش : 1875